Make up Profesional

Make up Profesional

Make-up profesional

Machiajul profesional este dedicat acelor ocazii din viaţa ta, când frumuseţea naturală are nevoie de un plus de strălucire.

Atunci când e bine realizat,un machiaj accentuează ce ai mai frumos,corectează micile imperfecţiuni, întinereşte şi se menţine suficient pentru a te bucura de el.

Folosim produse profesionale, eclectic alese din câteva game consacrate: Mac, Make Up For Ever, Dior Backstage, Chanel

Un machiaj profesional poate include diverse servicii sau pachete specifice, cum ar fi: machiaj profesional pentru film, machiaj mireasa, machiaj de seara sau machiaj de zi, machiaj de nunta. Aceste tipuri de machiaj se realizeaza folosind diverse tehnici, utilizate de catre saloanele profesionale de make-up.

Ce beneficii are un machiaj profesional fata de machiajul simplu pe care ti-l poti face singura acasa?

Calitatea: un machiaj profesional este realizat, in primul rand, cu produse pe care, de cele mai multe ori, tu nu ti le poti permite in raport de investitie. Astfel, rezultatele vor fi vizibil mult mai calitative in cazul unui machiaj profesional.

Aspectul: principalul scop al unui machiaj profesional este sa iti scoata in evidenta caracteristicile chipului, lasand totusi o impresie cat mai naturala. Aspectul unui machiaj realizat de un specialist va fi din start superior, fata de ce vei reusi tu sa iti realizezi acasa.

Garantia: orele de practica si experienta, dar si certificarile unui specialist vor reprezenta o garantie pentru un machiaj reusit.

Efectul: un machiaj profesional rezista mult mai bine decat unul facut acasa, tocmai datorita produselor de calitate si tehnicilor speciale prin care este realizat.

Costul in raport cu calitatea: chiar daca te va costa mai mult, daca raportezi acest cost la calitate, vei observa ca ai realizat o adevarata investitie in frumusetea ta.

Acestea sunt doar cateva din principalele beneficii ale unui machiaj realizat de un profesionist. Un astfel de make-up poate sa te scoata in evidenta mult mai usor. Ba mai mult, profesionistul va sti sa-ti asorteze perfect machiajul cu tinuta si sa faca din acesta un punct forte in aparenta ta.

Vezi toata galeria
Make up Profesional
400/600 RON

in functie de tipul machiajului

+40 726 383 634
Suna acum