Despre mine

Despre mine

Cateva cuvinte despre mine...

Buna

Ma numesc Ana-Maria Bușcu si ma aflu aici pentru a-ti rezolva orice problema legata de sprancene, buze si de intregul tau chip. Cu o experienta vasta in domeniul dermopigmentarii, cu numeroase concursuri si trofee castigate, cu sute de cliente multumite, vin sa te anunt ca ai ajuns pe maini bune, singura ta grija ramanand doar sa imi spui ce anume iti doresti.

Totul a inceput la mine la o varsta frageda de numai cativa anisori, cand bunicii mei au observat ca sunt foarte talentata la pictura, fapt pentru care, m-au incurajat in acest domeniu al artei. Eu am devenit pictor, avand o galerie de arta cu numeroase tablouri pictate si vandute.

Mai tarziu, urmand primul curs de specialitate in domeniul micropigmentarii, am hotarat ca din acel moment misiunea mea este de a picta arta pe chipurile femeilor si de a crea fericire in sufletele lor. Asta fac si acum dupa mai multi ani, iar pasiunea mea in acest domeniu isi spune cuvantul prin numeroasele cliente care pleaca din cabinetul meu cu zambetul pe buze si fericite.

Te astept si pe tine, la o consultatie, pentru a-ti picta arta pe chip!

Din primul moment in care vad clienta, imi dau seama imediat de ce anume are nevoie,ce tehnica i se potriveste.

Daca avem de a face cu niste sprancene foarte subtiri de la pensatul excesiv, cu multe goluri recomand tehnica fir cu fir pentru a crea volum in plantatia sprancenei naturale, in asa fel incat firele micropigmentate sa se intrepatrunda cu cele naturale, rezultatul final fiind unul foarte natural , greu de sesizat ca ar exista micropigmentare.

In cazul in care avem de a face cu o plantatie naturala deasa, atunci recomandarea mea este sa apelam la tehnica Powder, pentru a defini sprancenele si pentru a ne putea juca cu umbre si lumini din pigment, rezultatul final fiind tot unul extrem de natural.

In cazurile cu sprancene aproape inexistente, foarte asimetrice sau chiar cu alopecie, recomnd tehica Hybrid, care imbina cele doua tehnici Fir cu Fir si Powder, pentru a crea acea umbrire printre firele micropigmentate, scopul final fiind o spranceana cat mai hiper realistica. Deasemenea tot prin tehnica Hybrid putem acoperi si neutraliza tatuaje vechi care s-au transformat in culori neplacute.

Galerie video